Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Hlasování ankety Osobnost českého námořního jachtingu je za polovinou !
 
      24. ledna - Od 2. ledna 2006 je možné hlasovat pro některého z nominovaných.

 
Stačí k tomu běžná SMS (bez žádného zvláštního tarifu) z mobilu na číslo 605 022 290 ve tvaru: CANY(mezera)Příjmení toho, pro kterého hlasujete. Z jednoho mobilu lze poslat pouze jeden hlas. Nezapomeňte, že příležitost hlasovat máte jen do 1. února 2006 do 06:00 hodin.

VV ČANY předem děkuje za hlasování v této anketě, která by měla ocenit výraznou osobnost našeho námořního jachtingu v uplynulém roce 2005.

Více informací o anketě lze nalézt na www.yachting.cz/cany.

Nominace ankety ČANY 2005
(uvedeno v abecedním pořadí a bez titulů)

Josef Juriga ? jachtař a organizátor: za opětovně úspěšnou organizaci Mistrovství ČR v handicapu ORC pro rok 2005 v dálkových námořních závodech ? Pohár Niké spojenou s projektem Malý námořník pro děti z problémových rodin, a s tím spojenou významnou propagaci českého námořního jachtingu. Závod byl součástí vrcholové české soutěže námořního jachtingu - Námořního Interpoháru ČANY 2005,


Martin Kulík ? kapitán, YC RODOP: za obhájení titulu mistra České republiky v námořních závodech Elan 333 na 9. České námořní rallye v Chorvatsku.

Jaroslav Korytář ? kapitán, Polar team: za aktivity spojené s participací ČR v čtyřmistrovství IMS v Chorvatsku a za celoroční významnou mediální a závodnickou propagací českého námořního jachtingu u nás a v zahraničí

Michal Maier ? reprezentant ve třídě Finn a námořní jachtař: za vynikající výkony, které mu umožnily se připravovat a zúčastnit se jednoho z nejvýznamnějších světových námořních závodů ? Americký pohár, a tím významných způsobem přispěl k motivaci dalších jachtařů ke vstupu do vrcholového námořního jachtingu a k propagaci našeho jachtingu ve světě.

Karel Mňuk ? kapitán, YC Doksy: za získání prvního titulu mistra ČR v námořním jachtingu ve třídě JOD 35 na závodě San Pellegrino Cup 2005 v Chorvatsku.

Marek Polan ? námořní jachtař a významný propagátor námořního jachtingu: za vydání knihy fotografií S větrem pod plachtami, která svým výtěžkem umožní vyplout na moře dětem ze sociálních ústavů.

Rostislav Mareček ? kapitán S/Y TWINKY, CIUR Team: za vítězství ve vrcholové soutěži českého námořního jachtingu - Námořní Interpohár ČANY 2005 v soutěží jednotlivců a týmů. Dále pak za výborný výsledek české posádky na čtryřmistrovství IMS v Chorvatsku (6. místo v kategorii C3).

Bří Pavel a Tomáš Stejskalové ? jachtaři a organizátoři: za opětovně úspěšné zorganizování závodu Mistrovství ČR 2005 monotypu Elan 333 ? 9. Česká námořní rallye v Chorvatsku, který je součástí Námořního Interpoháru ČANY, a s tím spojenou významnou propagaci českého námořního jachtingu.

Richard Vojta - kapitán Bohemia Express: za získání titulu mistra České republiky na MČR ORC 2005 v dálkových námořních závodech - Pohár Niké v Chorvatsku.

Jiří Zindulka ? jachtař a organizátor, za úspěšnou organizaci prvního ročníku MČR JOD 35 (speciály - one design) při 2. ročníku závodu San Pellegrino v Chorvatsku na monotypu JOD 35,který byl součástí Námořního Interpoháru ČANY 2005, a s tím spojenou významnou propagaci českého námořního jachtingu.
ٱٱٱ

Ing. Petr Ondráček, CSc.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>