Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
O pohár Poštovní spořitelny na Nových mlýnech
 
      6. září - Seriál závodů ?O pohár Poštovní spořitelny? se blíží již ke svému konci. Předposlední závod série se jede již příští víkend na Nových mlýnech. Posledním závodem série je pražský závod ?O primátorský štít?.

 
Připomeňme si v krátkosti kdo o co vlastně soutěží. Do ?Poháru Poštovní spořitelny? jsou automaticky zařazeni všichni závodníci lodních tříd Optimist, Cadet a 420 do 22 let včetně těch, kteří věk 22 let dovršili v letošním kalendářním roce. Kritéria pro vyhodnocení jsou jasná: první tři posádky hodnocené na prvních místech v oficiálním žebříčku ČSJ po závodu ?O primátorský štít? v uvedených lodních třídách budou odměněny takto:

1. místo ? spinakr / hl. plachta(Q) + prizemoney 10.000,- Kč
2. místo ? spinakr / hl. plachta(Q) + prizemoney 5.000,- Kč
3. místo ? spinakr / hl. plachta(Q)


Slavnostní vyhlášení a předání cen proběhne těsně po vyhlášení výsledků závodu ?O primátorský štít? konaného v ČYK. Pro převzetí peněžité ceny je potřeba mít založený účet u Poštovní spořitelny, na který bude příslušná částka převedena.

Ani ostatní posádky těchto lodních tříd však nepřijdou zkrátka. Poštovní spořitelna opět za Vás zaplatí 50% startovného na obou zbývajících závodech. Jedinou podmínkou pro obdržení tohoto příspěvku je nejpozději na závodě samotném požádat o založení účtu. Tento úkon je při této speciální akci připravené Poštovní spořitelnou ve spolupráci s Lodě, s.r.o. pouze pro mladé okruhové jachtaře zcela zdarma! Pokud tedy chcete ušetřit, navštivte stánek Poštovní spořitelny na Nových mlýnech a v Praze a zažádejte si o půlku startovného!

Těšíme se na Vás!

Předchozí články zde

fotogalerie zde

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>