Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Sea of Stars ? S.Pellegrino Team má svou domovskou loděnici - tisková zpráva
 
      27. července - Orlická přehrada, Yacht Club Barrandov, ve čtvrtek a v pátek proběhl na Orlické přehradě jachtařský trénink Sea of Stars - S.Pellegrino Teamu.

 
21. července - Orlický Yacht Club Barrandov se dnes stal oficiální domovskou loděnicí hvězdné jachtařské posádky, která se bude na jihočeské přehradě připravovat na tuzemské i zahraniční závody. Na nich budou členové Sea of Stars bojovat nejen za svůj tým, ale také za zdejší sportovní klub Yacht & Ski.


S.O.S. ? S.Pellegrino Team tvoří populární osobnosti české hudební, divadelní, výtvarné a mediální scény, které spojuje nadšení pro adrenalinové vzrušení a dobrodružství. V červnu letošního roku změřil hvězdný S.O.S. ? S.Pellegrino Team již podruhé své síly s nejlepšími českými a slovenskými jachtaři na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup v chorvatské Vodici. Letošní 10. místo bylo ve srovnání s loňským ročníkem posunem o jednu příčku vpřed. Úspěch posádky nepokazila ani zranění Jany Bouškové a Lucie Výborné. Po návratu z Chorvatska dokonce někteří členové posádky zvažovali vyměnit své stávající profese za dráhu profesionálních jachtařů.


Ještě v letošním roce se S.O.S. ? S.Pellegrino Team plánuje zúčastnit dalších jachtařských závodů, navíc připravuje řadu dobrodružných výprav po mořské hladině i pod ní, výstupy do hor či sjezdy divokých řek a zasněžených svahů.


Na svém dnešním tréninkovém setkání budou stávající členové Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu nejen ladit formu na další závody, ale také diskutovat o rozšíření týmu o další populární milovníky adrenalinové zábavy. Vybraní kandidáti budou muset projít speciálním přijímacím ceremoniálem, který proběhne v Yacht Clubu Barrandov na začátku září. ?Mají se na co těšit,? slibuje nováčkům kosatnice Lucie Výborná, ?připravíme pro ně uvítání, na které hned tak nezapomenou?.


Sea of Stars ? S.Pellegrino Team 2005

Lubomír Brabec - kapitán, Václav Vydra ? zástupce kapitána, Jaroslav Skorkovský ? neplující kapitán a kouč týmu, Lucie Výborná - kosatnice, jachtařka Veronika Fenclová ? kormidelnice, jachtař Tomáš Krejčí ? spinakr, členové posádky Jana Boušková, Daniel Hůlka a výtvarník Jiří Brázda.


Hlavním partnerem Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu je společnost CLASS FOOD, s.r.o., výhradní dovozce a distributor minerálních vod S.Pellegrino na českém a slovenském trhu.

Kontakt: Markéta Hlavicová
603 28 36 26
marketa.hlavicova@yaro.cz

Fotografie posádky na Orlíku naleznete zde .

Yaro, s.r.o., foto pořízeno ze člunu redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>