Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
San Pellegrino Cup - přípravy zahájeny
 
      Čtvrtek 3.6.2004
Ve středu se v chorvatské Vodici začal sjíždět realizační štáb regaty Sann Pellegrino Cup 2004, která bude odstartována již v sobotu ve 13 hodin.

 
V průběhu čtvrtečního dne přijížděli ostatní členové organizačního týmu, ředitel závodu pan Skorkovský s paní Listoňovou, dorazila závodní komise Karla Lukše, některé posádky využili již ve čtvrtek příležitosti seznámit se s lodí JOD 35 a během dne prováděli v prostoru okolo ostrova Tijat obraty s nácvikem ovládání plachet.



Zatím nekompletní posádka kpt. Brabce trénovala celý den pod vedením Veroniky Fenclové a Tomáše Krejčího, další členka posádky Lucie Výborná, která přiletěla v noci letadlem se svou dcerou a manželem, se zapojí do týmu během pátečního dne. Během odpoledne byly umístěny na lodě startovní čísla a nová monitorovací zařízení, díky jimž bude možné pozice lodí po celou dobu závodu sledovat on-line.



Večer se podávala večeře o třech chodech ? nabídka obsahovala výběr masového či rybího menu, v restauraci Adria přímo naproti městskému molu.




Pátek 4.6.2004 - 11,30hod
Během noci a pátečního rána do Vodice dorazily další posádky, okolo desáté přijel filmový štáb pana Šulce, pod jehož vedením vznikne filmový dokument SPC 2004, pokračuje montáž monitorovacích zařízení na lodě a umísťování plakátů s logem hlavního sponzora závodu San Pellegrino Cup 2004. Odpoledne budou před Vodicí pod vedením hlavního rozhodčího Karla Lukše probíhat tréninky závodních lodí.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>