Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Když je třeba jednat rychle - bezplatná interaktivní mapa aplikace SeaHelp poskytuje spolehlivé
 
      a komplexní informace. Nezáleží na tom, zda je třeba naplánovat výlet nebo během plavby rychle vyhledat přístav, příjemné kotviště, kapitanát, přístavní úřad nebo nemocnici - interaktivní mapa aplikace SeaHelp pomůže rychle a spolehlivě - takříkajíc na jedno stisknutí tlačítka.

 
Najdete zde také mnoho tipů na restaurace - partnery SeaHelp a u mnoha míst na mapě jsou k dispozici také 360stupňové fotografie ve vysokém rozlišení nebo videa z dronu, která vám lokalitu ukáží. A nejlepší je, že tato služba je zdarma*. Vaše dovolená na vodě tak může začít bez starostí.

Stáhněte si a používejte službu SeaHelp na svém mobilním telefonu nebo tabletu - jako to již udělalo mnoho uživatelů před vámi. Praktickou aplikaci SeaHelp, můžete snadno a zdarma stáhnout v obvyklých internetových obchodech.

Kromě funkce SOS, která přináší snadné přivolání pomoci, nejnovějších zpráv a reportáží o jachtách a jachtařských oblastech, funkcí GPS/kompas, mapy čerpacích stanic, aplikace pro počasí a příliv a odliv, stejně jako informace o správném pojištění jachty, je zde také mnoho užitečných informací pro sportovní kapitány pod položkou "Info mapa".

Aplikace funguje jednoduše a spolehlivě - pro zařízení iOS a Android.

A jak to funguje? V nabídce aplikace SeaHelp, která, jak už bylo uvedeno, je k dispozici pro zařízení se systémy iOS a Android, otevřete vlevo dole položku "Informační karta". Pozor: Jadran by měl být zaškrtnut v části "Uživatelské údaje". A pak se otevře přehledná interaktivní mapa. V horní části mapy se nachází sedm různých ikon, které lze aktivovat společně nebo jednotlivě.

Pokud například vyberete ikonu dronu úplně vpravo, můžete si na mapě vybrat různá místa, která si chcete prohlédnout "trochu podrobněji": Symboly dronů v mapové části označují dostupná videa z dronů; číslo 360 znamenají, že je k dispozici 360stupňová fotografie daného místa. Vyberte ikonu, klikněte na ni - a zobrazí se video.

Sedm různých ikon představuje sedm různých služeb SeaHelp, vše samozřejmě zdarma*.

Pokud je na palubě nutná lékařská pomoc, aktivujte ikonu s červeným křížem na bílém pozadí. Na mapě se okamžitě zobrazí desítky kontaktních míst na lékaře a nemocnice, u každého z nich je uvedeno aktuální telefonní číslo.

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>