Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
For Boat 2017 10.-12.3.17 Praha - vstupenka
 
      Jak již většina z vás jistě zaznamenala, loňským rokem definitivně skončila výstavní akce na Vltavě pořádaná APL.

 
Od letošního roku dostanou loďaři opět možnost prohlédnout si lodě v teple pod střechou Letňanského výstavního areálu.

Již málokdo si vzpomene, že venkovní výstavy lodí se předtím v Praze konaly naposledy hned po nástupu volného podnikání. Tedy opravdu poprvé jsem na výstavě spatřil loď před Palácem kultury v rámci tehdy velmi populární akce Sport Prague. Ale pak jsme mohli lodě vidět v Podolí, pak proběhlo několik ročníků pod širým nebem pod různými stany na Císařské louce. Všechny tyto akce vzhledem k brzkému jarnímu termínu provázely vždy vrtochy počasí. Tehdy to ovšem bylo trochu pochopitelně v zajetí nadšení pro nastávající novou éru. Hned jakmile to ale bylo možné, byly výstavy lodí přesunuty pod střechu, aby se o dost později pohříchu opět pod širák vrátily.

Lodě na vodě však byly původně propagační akcí spojenou s možností vyzkoušet si vybranou loď na vodě a pod tímto názvem byly pořádány naší firmou Lodě (odtud Lodě na vodě) do r. 2006 - fotogalerie: Lodě na vodě . Následně si tento název pro svou akci "vypůjčila" APL.

To je doufejme od nynějška už historií a v dalších letech se budeme moci scházet na lodních výstavách opět v důstojném prostředí. Z této změny máme pochopitelně všichni radost a pořadatelé, výstavní agentura ABF, a.s., jí věnuje plnou pozornost. Díky tomu máme také možnost Vám nabídnout k této příležitosti volné vstupenky. Lodě si tak můžete letos v březnu opět vybírat bez rizika faktoru počasí. Co se pro vás na výstavišti chystá, jaký bude program, kteří vystavovatelé se tu představí? Sledujte web pořadatele www.forboat.cz , kde jsou průběžně zveřejňovány novinky.

Málem bych zapomněl na vstupenku, tu stahujte zde: vstupenka na FOR BOAT , počet je sice omezen, ale mělo by se na vás dostat, nicméně nic nezkazíte, když nebudete na nic čekat.

redakce lode.cz . Petr Zajíček

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>