Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
For Caravan 2016
 
      Už druhým rokem se naše společnost bude prezentovat na výstavě karavanů v pražských Letňanech,

 
kde všem karavanistům, kteří jsou zároveň majiteli lodí nabízíme služby rakouské asistenční společnosti SeaHelp.

Vzhledem k tomu, že podstatná část českých karavanistů směřujících k chorvatskému moři jsou podle našich zjištění zároveň majitelé lodí se kterými o dovolené podnikají objevné plavby na Jadranu, rozhodli jsme se nabídnout služby SeaHelp přímo na tradiční předsezónní výstavní akci. Společnost SeaHelp GmbH, kterou na území Východní Evropy zastupujeme, nabízí bezpečí na moři prostřednictvím svých zásahových lodí. Tyto se nacházejí na všech důležitých bodech na jadranském pobřeží od Benátek přes Slovinsko až po Dubrovník, vždy poblíž důležitých turistických letovisek.

SeaHelp je na Jadranu aktivní již devátým rokem a za dobu své činnosti zaznamenala řadu případů nouze na moři při nichž dokázala plavícím se posádkám vždy účinně pomoci. O některých z nich se můžete dozvědět zde: www.facebook.com/seahelp/.

Předpokladem pro výhodné využití jejich služeb je uzavřít pro loď roční členství za poměrně nízký poplatek (od 90,-?) a tím získat zázemí na moři, které bez přehánění dokáže nahradit záložní motor. Nejdůležitější a zároveň nejčastější služby, které posádky lodí na moři poptávají, jsou již zahrnuty v této ceně. Na místě se pak už nic neplatí. Příklad: nenaskočí motor - spojíte se se základnou SeaHelp a průměrně do 40 minut k Vám přijede člun. Profesionální posádka se pokusí motor přivést k rozumu, pokud se to nepodaří, jste odtaženi do nejbližšího bezpečného přístavu. To celé je už obsaženo v ceně, takže na místě už nic neplatíte. Další situace: při koupání v zátoce si poraníte nohu o ostrou skálu a je to na "šití" - opět na zavolání SeaHelp vyšle člun, který převeze dotyčnou osobu(y) k ošetření na břeh. Opět bezplatně.

Služby SeaHelp jsou prověřené lety a mnohými výjezdy. Ze své zkušenosti mohu jen doporučit, členství přináší na palubu jistotu. Kompletní informace ke službě naleznete na www.sea-help.eu/cz. Na výstavě For Caravan si členství se slevou můžete pořídit i na našem stánku v hale D, stánek 2D6.

Jako zvláštní pozornost jsme pro Vás připravili VOLNOU VSTUPENKU, kterou si můžete stáhnout zde:
volná vstupenka For Carvan 2016!

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>