Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SeaHelp Vás pozýva na Boat Show
 
      Veľké i menšie jachty, vybavenie pre jachtárov a jachting, motorové člny, lodné motory, služby a príslušenstvo potrebné k tráveniu krásnych chvíľ na lodi, to všetko ponúkne výstava Boat Show. Od 14. do 17. marca pod strechou bratislavskej Incheby uvidíte viac než 35 rôznych typov lodí, medzi nimi nebudú chýbať ani ozajstné lahôdky.

 
Tohtoročná výstava bude počtom zúčastnených firiem i zastúpením lodí veľmi kvalitná. Najväčší model, ktorý organizátori podujatia očakávajú je motorová loď Bavaria Sport 38 HT. Milovníkov sily vetra očarí plachetnica Jeanneau SO 409.
Boat Show návštevníkov vtiahne do neopakovateľnej atmosféry trávenia dovolenky na lodi. Asistenčnú službu SeaHelp využijú i mnohí Slováci, ktorí už tomuto čaru podľahli vyrážajú v lete trebás do Chorvátska, kde si plavidlá aj s kapitánom buď prenajímajú alebo si v maríne vyzdvihnú vlastnú jachtu a vyrazia na šíre more. Výstava okrem možnosti zakúpenia lodí, ponúka aj informácie o servise a náležitostiach pre absolvovanie kapitánskych kurzov. Krásne zariadeným a vylešteným interiérom vystavených jácht samozrejme sprevádzajú krásne usmiate hostesky.
Tešíme sa na stretnutie s vami na výstave Boat Show v bratislavskej Inchebe od 14. do 17. Marca v hale B0 na stánku 317.

sea-help.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>