Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
DIVING EXPO a BOAT EXPO 2012
 
      Těšíme se na Vás na 1. ročníku veletrhu BOAT EXPO a DIVING EXPO, který se koná souběžně s veletrhem MODERNÍ RYBÁŘ 2012 ve dnech 26. - 29. 1. 2012 Výstaviště Praha - Holešovice.

 
Současným trendem Čechů je stoupající zájem o pobyt a sportovní vyžití na tuzemských či zahraničních vodních hladinách (řeky, přehrady, vodní nádrže, moře a oceány), je dostatečnou zárukou zájmu o lodě, vodní sporty (i extrémní) a nabízené produkty.
Uspořádání veletrhu BOAT EXPO společně s veletrhem DIVING EXPO a MODERNÍ RYBÁŘ 2012 garantuje vysokou návštěvnost. Soubor výše uvedených veletrhů je příležitostí pro lidi různého společenského postavení, nejrůznějších zájmů a osobních priorit s možností objevovat, nacházet a rozšiřovat své poznatky o současných moderních trendech a novinkách v oblasti vodních sportů, potápění a rybolovu vč. komplexního vybavení, bezpečnosti a následného řešení svých potřeb.

Součástí veletrhu budou doprovodné programy a soutěže pro návštěvníky. Veletrh má rozsáhlou mediální kampaň na rádiu BEAT, na billboardech, v odborných titulech a titulech zaměřených na cestovní ruch.

Oba veletrhy jsou připravovány za podpory odborných garantů, zvučných jmen odborných poradců a prestižních mediálních partnerů. Patronkou veletrhu BOAT EXPO se stala paní Lenka Šmídová, naše nejúspěšnější jachtařka a olympijská medailistka.

Neváhejte a určitě se přijďte podívat na nové trendy roku 2012.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Více informací naleznete na www.divingexpo.cz , www.boatexpo.cz.

TERINVEST, spol. s r. o. - veletržní správa
Kancelář: Americká 340/31, 120 00 Praha 2
Sídlo firmy: Americká 459/27, 120 00 Praha 2
tel.: +420 221 992 152

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>