Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Sea of Stars ? S.Pellegrino Team zakládá potápěčskou sekci - tisková zpráva
 
      Orlická přehrada, Yacht Club Barrandov, 5. září 2005 ? V pátek a v sobotu proběhl na Orlické přehradě jachtařský trénink Sea of Stars - S.Pellegrino Teamu,

 
který se rozrůstá o dalšího člena, herce Miroslava Vladyku. Yacht Club Barrandov se také stal místem zrodu potápěčské sekce týmu, jejímiž prvními členy se stali Lucie Výborná, Luboš Brabec a Daniel Hůlka.

S.O.S. ? S.Pellegrino Team tvoří populární osobnosti české hudební, divadelní, výtvarné a mediální scény, které spojuje nadšení pro adrenalinové vzrušení a dobrodružství. V červnu letošního roku změřil hvězdný S.O.S. ? S.Pellegrino Team již podruhé své síly s nejlepšími českými a slovenskými jachtaři na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup v chorvatské Vodici, kde tentokrát obsadil 10. místo. V říjnu se posádka plánuje vydat na další námořní regatu.

V příštím roce se S.O.S. ? S.Pellegrino Team zúčastní dalších jachtařských závodů, např. S.Pellegrino Cooking Cupu v italských Benátkách, kde musí posádky kromě skvělého jachtařského výkonu oslnit odbornou porotu kulinářskou specialitou uvařenou na lodi během závodu. Členové týmu se připravují také na řadu dalších dobrodružných výprav po mořské hladině i pod ní, výstupy do hor či sjezdy divokých řek a zasněžených svahů.

Na svém tréninkovém setkání členové Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu nejen ladili formu na další závody, ale také rozšířili aktivity týmu. Nadšení potápěči Lucie Výborná, Luboš Brabec a Daniel Hůlka se stali prvními členy potápěčské sekce Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu. Společně se svými hosty, mezi kterými byl například filmař, potápěč a dobrodruh Steve L. Lichtag, se někteří členové potápěčské sekce ponořili za odborné asistence společnosti Olson, s.r.o., partnera založení potápěčské sekce S.O.S. ? S.Pellegrino Teamu, do vod Orlické přehrady. Pod hladinou pátrali po ukrytých nápojích distribuovaných na českém a slovenském trhu společností CLASS FOOD, s.r.o. V rukou potápěců se nad hladinou objevovaly nejen láhve minerálních vod S.Pellegrino, ale také irské whiskey Bushmills, Fernetu Branca či lahodné Grappy. Nejúspěšnějšími lovci se stali Lucie Výborná a Steve L. Lichtag.
Páteční program završil koncert Lubomíra Brabce a Daniela Hůlky.

Sea of Stars ? S.Pellegrino Team 2005

Lubomír Brabec - kapitán, Václav Vydra ? zástupce kapitána, Jaroslav Skorkovský ? neplující kapitán a kouč týmu, Lucie Výborná - kosatnice, jachtařka Veronika Fenclová ? kormidelnice, jachtař Tomáš Krejčí ? spinakr, členové posádky Jana Boušková, Daniel Hůlka, Miroslav Vladyka a výtvarník Jiří Brázda.

Markéta Hlavicová

YARO, s.r.o.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>