Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Lodě & karavany letos na Velikonoce
 
      25. března - Dnes byla na pražském výstavišti v Letňanech zahájena výstava Lodě & karavany. Výstava potrvá do neděle 27. března.

 
Největší loď ? Bavaria 36 vystavuje firma Vltava Yacht, motorovou jachtu Sealine S34 představuje Česká lodní doprava., několik typů motorových lodí nabízí firma Mašín, Czech Marine Center...
Širší záběr je v nabídce nafukovacích člunů ? spektrum velikostí člunů Grand nabízí firma Avar Yacht, můžete zde vybírat i nové modely z kolekce jachtařských oděvů a zavazadel Marine Pool, nechybí nádobí do lodní kuchyně a doplňky do interiéru. Další značky nafukovacích člunů nabízejí například firmy ESAKO ? Brig, Chtchelkaline ? Adventureboat, Navy Centrum a další.
Boat Yacht full service jako jedna z mála firem v naší republice nabízí rekonstrukce celodřevěných lodí ? na výstavě můžete shlédnou ukázku rekonstrukce šestimetrového motorového člunu.
Charterové pobyty nabízejí firmy Vltava Yacht, Bemex Boot, Az Euro Yachting - letos nově i na sladkých vodách, Satrapa Yachting, lodní motory Honda ? BG Technik, potápěčské firmy nabízejí široký sortiment obleků a potápěčské techniky včetně pobytů na základně s výcvikem, zajímavý je sortiment vodotěsných pouzder Aquapac za přijatelné ceny.
Nové změny v legislativě můžete konzultovat se zástupci Chorvatského turistického sdružení a Plavební správy.
Po dobu výstavy probíhá v hale doprovodný program.

otevřeno je v sobotu od 10 ? 18ti hodin, v neděli pak od 10 ? 16ti hodin

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>