Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boat Brno se nezadržitelně blíží
 
      Druhý ročník mezinárodní výstavy lodí s názvem Boat Brno začíná již 13.listopadu. Po loňském úspěšném ročníku zaznamenala akce opět nárůst vystavovatelů. Boat Brno probíhá vedle dalších samostatných veletrhů Sport Life a Caravaning Brno.

 
Boat Brno je připravován ve spolupráci s organizačním týmem výstavy Boot Duesseldorf a nabízí ty nejlepší podmínky pro setkání odborníků a fandů zajímajících se o vodní sporty a jachting. Uprostřed souše na evropské pevnině nabídne širokou přehlídku lodí a v současné době tak oblíbených vodních sportů.

Všechny tři veletrhy probíhají současně od 13.do 16.11. a jsou podpořeny bohatým a atraktivním doprovodným programem. V rámci propagace Olympijských her v Aténách 2004 se uskuteční Veletržní pětiboj, kde olympionici změří síly s četníky z brněnské pátračky. O zábavu rozhodně nebude nouze.

V bazénu vodních sportů budou probíhat exhibice a propagace nejrůznějšího vodáckého a potápěčského vybavení, v přednáškovém sále pak návštěvníci mohou vyslechnout velmi zajímavé přednášky. Tématem, které mne zaujalo je samozřejmě jachting. Na toto téma budou přednášející mluvit každý den s výjimkou soboty. Kromě toho však doporučuji všem účast na čtvrteční přednášce ing. Ladislava Siegra Csc na téma přežití v přírodě v pavilonu A1 s názvem ?Survival in wilderness?.

Důležitou informací pro návštěvníky bezesporu je to, že výstavu Boat Brno a Caravaning Brno mohou na rozdíl od Sport Life, který je ve všední dny vyhrazen pro odborníky, navštívit kterýkoliv den od čtvrtka do neděle v době od 10,00 do 18,00hod, v neděli pak do 17,00. Vstupné na celý den je 60,-Kč, zlevněné 30,- Kč. S výhodou lze využít rodinného vstupné za 150,- Kč.

Boat Brno letos naleznete v pavilonu ?Z? (kulatý pavilon), kde Vás na stánku č. 5 Vás zveme k návštěvě prezentace našeho serveru. Těšíme se na Vás.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>