Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Slibovaná erotická plavba se ukázala být přeludem
 
      Slunce, sex, moře a legrace bylo hlavním krédem programu nabízené plavby po Středozemním moři velkou bílou lodí, která se dosud marně hledá.

 
Belgičtí manželé Kathy a Gilbert De Keyserovi a další stovky párů z různých evropských zemí, toužící po nových sexuálních prožitcích, zaplatili 1620 eur za sedm nocí naprosté svobody. A stali se obětí podvodníků, dodává belgický deník La Libre Belgique.

Na luxusním parníku mělo být naprosto vše povoleno. Oblečení bylo požadováno jen na baru, v jídelně a kasinu. Projekt spočíval ve shromáždění 500 párů ochotných dočasně střídat sexuální partnery a účastnit se skupinového sexu. Erotické radovánky měly být přerušovány jen zastávkami v Barceloně, na Maltě, v Athénách a Izraeli. Tým vedený dvěma Američany lákal od ledna na plavbu v belgických klubech, které se specializují na tento druh výměnného sexu.

Z Bruselu a Valonska se přihlásilo hodně párů, které ale po příjezdu do Marseille marně hledaly s ostatními evropskými kolegy loď Atlantis z reklamního letáčku. Mnozí "účastníci zájezdu" už podali žalobu proti Američanům, kteří jsou prý ve skutečnosti Izraelci, rozhodně však podle listu neznámo kde jsou...

ČTK

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>