Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Soutěž O pohár Poštovní spořitelny vyhlášena
 
      15. října - O právě proběhlém jachtařském víkendu byly slavnostně vyhlášeny výsledky celosezonní soutěže, kterou ve spolupráci s naší společností Lodě, s.r.o. vyhlásila Poštovní spořitelna. Výsledky byly potvrzeny po dojetí závodu Primátorský štít, který se jel v Praze a pořádal jej ČYK.

 
Povedené tradiční pražské závody pořádané již po 63. pod patronací pražského primátora na uctění památky primátora Baxy tvořily důstojný rámec závěru soutěže O pohár Poštovní spořitelny. Podrobné informace o soutěži, resp. kdo se mohl zúčastnit, jak soutěž probíhala a co bylo možno získat můžete najít ve starších článcích časopisu Ré ? rubrika závodění na našem serveru.

Po sobotním větrném dni, kdy se podařilo odjet v rámci možností regulérních pět rozjížděk, byl závod v neděli po marném pokusu o dopolední start hlavním rozhodčím Martinem Souškem rozumně ukončen ve 12,30. Vzhledem k tomu, že výsledky byly již z předešlého dne známy, mohl krátce poté přistoupit ředitel závodu ing. Zdeněk Davídek ke slavnostnímu vyhlášení vítězů.

Již od dopoledních hodin byly na stánku Poštovní spořitelny vystaveny ceny pro vítěze, které vzbuzovaly zasloužený zájem. Kromě toho mohli závodníci opět využít možnosti získat padesátiprocentní příspěvek na startovné a zájemci o různé produkty Poštovní spořitelny byli na jejím stánku informováni zde přítomnými kvalifikovanými pracovníky banky.












Kdo tedy vyhrál?

LT Q:
Štěpán Sivý: hlavní plachta Srb a šek na 10.000,- Kč
Lukáš Cejnar: hlavní plachta Srb a šek na 5.000,- Kč
Daniel Hájek: hlavní plachta Srb

LT C:
Michaela Kořanová: spinakr O sails s.r.o. a šek na 10.000,- Kč
Sára Tkadlecová: spinakr O sails s.r.o. a šek na 5.000,- Kč
Jiří Parůžek: spinakr O sails s.r.o.

LT 420:
Hana Chudějová: spinakr Mueller a šek na 10.000,- Kč
Lenka Mrzílková: spinakr Mueller a šek na 5.000,- Kč
Petra Žáková a Martina Žáková: spinakr Mueller




Výhercům přišel ceny předat a k úspěchu gratulovat výkonný manažer marketingové komunikace Poštovní spořitelny pan Mgr. Martin Orság. Vítězní jachtaři převzali z jeho rukou plachty s logy i-space a značkou powered by Poštovní spořitelna. Na prvních dvou místech byla součástí výhry i peněžitá odměna předávaná ve formě symbolického šeku.

Všem vítězům tedy ještě jednou gratulujeme i za naši společnost Lodě, s.r.o. a doufáme, že získané výhry pomohou v duchu značky powered by Poštovní spořitelna úspěšným závodníkům opět k vyšší rychlosti jejich závodní lodě pro příští sezonu!

Jak proměnit získaný šek na opravdové peníze?

Není to nic těžkého. Stačí na naši mailovou adresu lode@lode.cz poslat do konce roku 2007, ale ne později! Vaše číslo účtu vedeného u Poštovní spořitelny a RČ majitele / v případě nezletilých /. Peníze Vám poté budou na tento účet převedeny.

Související odkazy:
www.postovnísporitelna.cz
www.i-space.cz

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>