Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Vítejte ve světě jachtařské virtuální reality
 
      Již dávno jsme si zvykli vídat na pultech obchodů doslova záplavu nejrůznějších počítačových her pro malé a velké. Náměty her jsou nepřeberné, avšak jachting se mezi nimi objevoval ať už z jakýchkoli důvodů jen velmi zřídka. Teď se však kvalitní 3D hry dočkali i hraví jachtaři.

 
Hra Virtual Skipper simuluje věrně jachtařský závod a umožňuje hráči aktivně kormidlovat, obracet, manipulovat s plachtami a taktizovat za účelem vítězství. Závodit můžete na lodích o délce 24, 45 a 70 stop a vybrat si můžete i revír: La Trinité sur Mer, Auckland, Hauraki Gulf a Maria Island. Hráč musí počítat s větrnými poryvy, s realným počasím a dokonce i s místními proudy. Hrát je možno sám proti počítači nebo po síti s max. osmi soupeři a to buď jako regatový závod nebo jako match racing ve třech stupních obtížnosti.

Program je doplněn spoustou všelijakých vychytávek a drobností, které umožňují zažít reálný pocit kormidelníka a konečně prožít napínavé chvíle u virtuálního jachtařského závodu. Minimální požadavky na konfiguraci jsou PC Pentium II se 64 Mb RAM, modem 28800, 3D kartu AGP 8Mb nebo Glide 8Mb, DirectX6 a vyšší, zvukovou kartu a operační systém W95/98/2000,Windows NT. Pokud si hru chcete vyzkoušet, demo verzi najdete na stránkách www.virtualskipper.com.

Objednat si ji můžete e-mailem na lode@lode.cz za 2.120,- Kč na dobírku.

Dobrou zábavu přeje redakce.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>