Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
AVAR-CUP 2003
 
      Už po páté si Vás dovolujeme pozvat k účasti na závodu kajutových plachetnic AVAR-CUP 2003, jenž se za laskavého souhlasu a přispění Jachetního klubu Černá v Pošumaví opět koná v krásném prostředí Lipenské přehrady ve dnech 08.-10.08.2003.

 
I díky dnes již tradičním závodům AVAR-CUP se v České republice stal jachting populárním rekreačním sportem. Závody jachet v místě konání jsou zároveň sportovní událostí. Také proto diváci podporují účastníky našich závodů v hojném počtu, který každým rokem roste. Prestiž závodů AVAR-CUP zvyšuje účast soutěžních teamů z celé naší země.

Jistě Vás proto nepřekvapí skutečnost, že především loňský ročník si získal značnou pozornost, a to nejen ze strany publika, nýbrž i médií, hlavně odborných časopisů, ale i celostátních deníků. Na Lipenské přehradě se na startu závodu sešlo 25 lodí, z nichž každá potěšila oko diváka. K vynikající atmosféře napínavého závodu přispěla absence jakýchkoliv protestů na neregulérnost podmínek. Rozpálení závodníci se zchladili ledňáčky, které byly k dispozici zdarma.

Zúčastní se nejen závodní plachetnice s posádkou složenou z profesionálních závodníků, k nimž se upíná největší pozornost publika, ale i rodinné jachty podnikatelů a lodě sestavené doma nadšenými amatéry.

Hlavní program závodů tvoří kvalifikační a finálové rozjížďky, soutěžící a diváci samozřejmě nebudou ochuzeni ani o oficiální zahájení, vyhlášení vítězů a večerní zábavu, o kterou se po večeři postará skvělá country kapela. Během večerů se dostane i na promítání videozáznamu rozjížděk.

Závody AVAR-CUP se jistě i díky vysoké úrovni organizace těší značné oblibě mezi nejširší jachtařskou veřejností. Té bychom nebyli schopni dosáhnout bez podpory našich spolupořadatelů.

Věříme, že Vás naše pozvánka zaujala a uvítáme Vaši osobní přítomnost, ať už ve startovním poli, nebo mezi diváky.

Tuzemští sponzoři:
Starobrno, a.s.
Ashland CZ Oy
Sika CZ s.r.o.
Elvia spol. s r.o.
Ferrero Česká s.r.o.
Arktida spol. s r.o.
SVS Fem s.r.o.
HSP v.o.s. ? pivo AVAR
HBSW a.s. - Dobrá voda
Ré Yachting Magazine


Zahradniční sponzoři:
Ronstan International Pty Ltd.
Pfeiffer Marine GmbH
Dometic Origo AB
Rosenberger Tauwerk GmbH
Botalo
Berendsen Steel Industry A/S
Sea club Handels GmbH
Sportartikel GmbH a CO.KG - Marine Pool
International Farbenwerke GmbH
Lewmar LTD


Mediální partneři:
Ré Yachting Magazine
Yachting revue

AVAR YACHT

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>