Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Vánoční nákupy v Yachtshopu
 
      Pro nadcházející předvánoční období shánění a vymýšlení nejrůznějších dárků pro naše nejbližší jsme pro Vás v Yachtshopu připravili atraktivní lodní dárkové zboží. Pojďte s námi vybírat do naší prodejny.

 
Každého příznivce lodí, ať už si loď teprve vybírá nebo již nějakou vlastní zajímá, jaké lodě jsou vlastně ve světě vyráběny, jaké mají parametry a kolik stojí. Na tyto a další otázky lze nalézt odpověď v katalogu Boote 2002, který letos na podzim vydalo vídeňské nakladatelství Schick Verlag. Katalog má 350 plnobarevných stran, je vytištěn na kvalitním křídovém papíře v luxusní laminované obálce. V Yachtshopu jej nabízíme za 990,- Kč. Prohlédnout a objednat si jej můžete zde.

Další dárek, který si rozhodně zaslouží Vaši pozornost je trojrozměrná počítačová simulace jízdy na plachetnici v nejlepších jachtařských revírech světa. Jedná se opravdu o výjimečnou, zatím nejlepší simulaci plavby na plachetnici. Nastavit lze revír, stav moře, vítr. Proudy odpovídají skutečným poměrům ve vybrané oblasti. Pomocí klávesnice lze ovládat plachty, kormidlo, určovat jak bude posádka vyvažovat. Ale to ještě nestačí. Protože se jedná o některou námořní závodní plachetnici, která se účastní Amerického poháru, předpokládá se, že se bude závodit. Zvolit lze úroveň a počet soupeřů. Při hře je umožněno taktizovat prostřednictvím pohledů na svou ale i na lodě soupeřů z různých úhlů. Stále je zobrazován vlastní kurs a rychlost. Po tréningu je možno jednoduše se připojit na internet a na www.virtualskipper.com se zúčastnit některé ze stále pořádaných regat. Na této adrese rovněž naleznete ukázky ze hry a demo verzi. Hra je dodávána v dárkovém balení v kazetě, jejímž obsahem je cédéčko a návod. V Yachtshopu ji můžete zakoupit za Kč 1.999,-. Prohlédnout a zakoupit ji můžete zde.


Stálým tématem mezi majiteli lodí je jejich vybavení. Nejčastěji se vedou diskuze o různých přístrojích, záchranných prostředcích atd. To vše je, nebo v dohledné době bude rozhodně možné v Yachtshopu zakoupit. Pro Vánoční období jsme pro Vás však připravili také něco pro lodní kuchyni. V našem obchodě se můžete rozhodnout nakoupit velmi pěkné a praktické lodní nádobí. Připraveny jsou kompletní sady v různých vzorech. Nakupovat ovšem můžete pouze Vámi zvolené množství a vybrané druhy. Pro použití na lodi Vám rovněž doporučujeme speciální skleničky. K dispozici jsou pět kompletní sady pro různé nápoje a objednat lze opět pouze vybrané množství a typy. Neocenitelnou výhodou tohoto nádobí a ?skla? je jeho nerozbitnost. Kdo jednou na lodi zažil, jak špatně se hledají ostré střepy a jak dovedou být nebezpečné, jistě výhody tohoto nádobí a skleniček ocení. Vybírat a objednávat můžete v Yachtshopu zde.

Všechno naše zboží pochází od prvotřídních světových dodavatelů a má prvotřídní jakost. Na veškerý sortiment Yachtshopu platí standardní půlroční záruka a čtrnáctidenní záruka vrácení peněz, pokud dodané zboží nebude odpovídat Vašim představám.

Přejeme Vám příjemné nákupy.

Váš Yachtshop.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>