Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Karavany, obytná auta, lodě i tipy na dovolenou: od pátku v PVA EXPO PRAHA
 
      Karavany, motorové čluny i luxusní jachty nebo retro obytné automobily. To vše bude od pátku 9. do neděle 11. března k vidění v areálu PVA EXPO PRAHA. Uskuteční se tam totiž další ročník veletrhů FOR CARAVAN, FOR BOAT a FOR TRAVEL. Čeká na vás 6 hal nabitých tipy pro nezávislé cestování a aktivní dovolenou, které představí celkem 200 vystavovatelů. Těšit se můžete i na obří bazén, dvanáctimetrovou jachtu nebo luxusní obytné automobily, ve kterých objíždí rockové hvězdy svá turné. To vše doplní o víkendu cestovatelský festival Kolem světa.

 
Luxusní automobily i výstava retro karavanů

Výstava FOR CARAVAN ukáže tři haly plné vozů všech cenových kategorií. K vidění budou luxusní kousky, které stojí v řádech milionů korun, ale i menší vozy nebo kempingové vestavby. Po deseti letech se na výstavu vrátí oblíbené a cenově dostupné přívěsy značky HOBBY, které prodává společnost BURIMEX. Autoklub české republiky připravuje unikátní výstavu retro karavanů včetně dobových doplňků. Chybět nebude ani oblíbený bazar karavanů nebo soutěž o zapůjčení obytného vozu na týdenní dovolenou.

FOR CARAVAN



Obří bazén součástí veletrhu FOR BOAT

Druhý ročník výstavy FOR BOAT naváže na svůj loňský úspěch a ve třech halách představí všechny zásadní značky, které jsou k dostání na českém trhu. Těšit se tak můžete na vše od vodních skútrů přes plachetnice, motorové čluny až po dvanáctimetrovou jachtu. Ke koupi bude oblečení i doplňky pro vodní sporty. Jedna hala se přemění v obří bazén, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet paddleboarding a windsurfing. Pro děti přichystal Český svaz jachtingu možnost vyzkoušet si lodě na malý jachting. To vše bude doplněno o přednášky, soutěže nebo prezentaci Vodní záchranné služby.

FOR BOAT

Objeďte s námi celý svět

Za dva dny s námi můžete objet celý svět! Součástí veletrhů bude letos největší cestovatelský festival Kolem světa. Během dvou dní se představí téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů i poutníků, kteří prostřednictvím svých komentovaných projekcí navštíví země všech kontinentů. Program obohatí umělecká vystoupení tanečníků nebo ochutnávka specialit orientální a exotické kuchyně. Tipy na cestování získají návštěvníci na veletrhu FOR TRAVEL, který je nově součástí tohoto souběhu. K vidění bude prezentace cestovních kanceláří Kovotour, Adventura, Pangeo Tours, China Tours nebo Amerika Tours.

Kolem světa

Více na www.forcaravan.cz, www.forboat.cz nebo www.for-travel.cz. Předprodej vstupenek v síti Ticketstream za 165 Kč (končí 8. 3. v poledne), na místě 200 Kč. Vstup na cestovatelský festival: 400 Kč - jednodenní vstupné, 600 Kč - dvoudenní vstupné (zdarma vstup na veletrhy).

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>