Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SeaHelp na Boat Show Bratislava 2017 a For Boat Praha
 
      Zveme Vás na tradiční jarní výstavu lodí v Bratislavě pořádanou v termínu od tohoto čtvrtka 9.3. do neděle 12.3. pořádané na Bratislavské Inchebě a zároveň na výstavu For Boat pořádanou prakticky v tomtéž termínu v Praze.

 
S vlastním stánkem letos SeaHelp díky nešťastné shodě termínů výstav v Praze a Bratislavě bude na bratislavské výstavě ovšem chybět. Vás, kdo však na tuto příležitost čekáte, abyste si před sezónou zajistili naše členství však rozhodně nezklameme. Díky spolupráci s firmou Maxo Yachting, která se výstavy také již tradičně účastní, Vám nabízíme v průběhu výstavy příležitost sjednat členství za stejně výhodných podmínek. Maxo Yachting najdete v hale B0 na stánku s číslem 115.
Vás, kteří se rozhodnete pro návštěvu výstavy v Pražských Letňanech pak zveme na návštěvu našeho stánku ve vstupní části haly. Výstava v Praze začíná ovšem až v pátek a je tak pouze třídenní. Na našem stánku Vám nabídneme zvýhodněné podmínky pro uzavření členství v SeaHelp a dále výhodné pojistky pro Vaše lodě a to jak "povinné ručení", tak i havarijní pojištění.
Využijte tedy výstavní slevy a zastavte se na stánku firmy Maxo Yachting v Bratislavě nebo na stánku SeaHelp v Praze. V Bratislavě si kromě členství v SeaHelp můžete sjednat výhodný pronájem lodě na Vaši letní plavbu a na obou výstavách se informovat se o novinkách ve Vašem oblíbeném jachtařském revíru!

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>