Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Darujte členství v SeaHelp
 
      V tomto ročním období se všichni dříve či později pravidelně poohlížíme po dárcích pro své bližní. Abychom Vám situaci poněkud zjednodušili, přinášíme Vám letos poprvé možnost darovat také členství v SeaHelp.

 
Těm z Vás, kdo se pravidelně na své jachtě plavíte po mořích, kde je SeaHelp zastoupen jej netřeba představovat, setkáváte-li se však s naší službou poprvé, dovolím si ji krátce představit:
SeaHelp GmbH je rakouská soukromá společnost působící již bezmála deset let na trhu s cílem zajistit jachtařům co nejvyšší míru bezpečí na moři formou běžnou u silničních asistenčních služeb známých také jako "žlutí andělé". SeaHelp se za dobu svého působení na trhu rozvinul v mezinárodní společnost působící zároveň v několika jachtařských revírech: Jadran, Baleárské ostrovy, Balt a nizozemský Ijslmeer. Ve všech těchto oblastech SeaHelp vlastní základny vybavené rychlými čluny a vyškoleným personálem, který je v případě vyskytnuvšího se problému připraven vyrazit jachtařům na pomoc.

Za nedlouhou dobu svého aktivního působení si svou činností SeaHelp vysloužil mezi profesionály i jachtaři pověst partnera, na kterého na svých plavbách spoléhá stále více majitelů a provozovatelů lodí, mezi které se nyní můžete přiřadit i Vy, resp. Vámi obdarovaný. Využít přitom můžete také cenovou výhodu, kdy náš dárkový poukaz zakoupíte ještě za letošní ceny (pro příští rok se počítá se zdražením služeb o cca 10%) s tím, že aktivaci můžete odložit až na konec března příštího roku, tj. ideálně na začátek nové sezóny. Takto zakoupené členství je pak samozřejmě standardně platné 365 dní.

Jaká členství lze prostřednictvím dárkového poukazu zakoupit?

Majitelský Pass pro lodě (členem je loď, nezáleží na posádce) v délkách
do 6,5m za 90 Euro
od 6,5 do 8m za 120 Euro
od 8 do 11m za 150 Euro
od 11 do 14m za 180 Euro
od 14 do 17m za 210 Euro
od 17 do 20m za 290 Euro
nad 20m za 350 Euro

SkipperPass pro lodě v délkách podle stejného schématu, ale s výhodou přenositelnosti členství.
Pokud je majitel SkipperPassu na palubě, je chráněna celá loď i posádka. Cena SkipperPassu je odvozena od ceny viz výše + příplatek za SkipperUpgrade 50 Euro.

Využijte poslední příležitost nakoupit členství pro přístí rok za ceny roku letošního a darujte Vašim blízkým bezpečí! Naše služby je samozřejmě nejlepší nikdy nepotřebovat, ale je dobré mít pro všechny případy naši členskou kartu jako záložní plán!
Více info získáte na www.sea-help.eu/cz.

Objednávky poukazu:
Petr Zajíček, mobil: +420 602 325 965 ; petr@lode.cz


redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>