Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Sea Bound ? komfort na palubě
 
      5. března - Sezóna je za dveřmi, venku už někde kvetou stromy a všichni přemýšlíme jak strávíme další sezónu na palubě naší lodi. At´už poplujeme kdekoliv, v kokpitu strávíme vždy nejvíce času. Chceme Vám proto představit Sea Bound - malý doplněk, který dokáže pobyt na palubě velmi zpříjemnit.

 
O co jde?

FLATY COCKPITŽádnou převratnost nečekejte, pouze do dokonalosti dovedená samonafukovací matrace, která je perfektně přizpůsobená pro různé typy použití na palubě každé lodi. Dokonalost, kterou zmiňuji spočívá v přizpůsobivosti. Matrace Sea Bound jsou provedeny v námořnické modré barvě, vybaveny protiskluznou vrstvou a pro všechny případy jsou opatřeny odolnými oky na přivázání podle účelu použití. Kromě toho, je jejich povrch nenasáklivý a výška nafouknuté matrace je 3,5 cm, což je dostatečné pro pohodlné sezení.



Co je na výběr?

FLATY SEAT II 35K mání je celá škála výrobků pro plachetnice, motorové čluny a kemping. Od jednoduchých polštářků, přes sedací matrace s a bez opěrky, palubní lehátka, opěrky na reling až po matrace o rozměrech vhodných i pro kemping.



A co to stojí?

FLATY SEAT II 35BCeny orientačně začínají na cca pětistovce u jednosedátek a např. dvousedačka do kokpitu s opěrkou pak stojí kolem dvouapůl tisíc. Přesné ceny si vyžádejte u prodejců. Všechny výrobky Sea Bound jsou vybaveny nerezovým ventilkem, praktickým obalem na převážení, resp. skladování (srolované a vyfouknuté ?nic? neváží a nezaberou téměř žádný prostor). Záruka je 2 roky.



Kde koupit?

Výrobky se značkou Sea Bound jsou k dostání v prodejnách AVAR YACHT ( tel.: 284 818 921, yacht@avaryacht.cz Praha,Brno,Bratislava ) a F.a.s. Yachting (tel: 224 319 691, zaruba@fasyachting.cz Praha).

LETAK SEA BOUND

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>