Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Vienna Boat Show 2007 ? Lodě, jachty a vodní sporty
 
      Premiéra je za dveřmi: 22. až 25. listopadu 2007 se bude na Vídeňském výstavišti konat Vienna Boat Show. Zúčastní se na 200 vystavovatelů z oblastí výroby lodí, charteru a lodních sportů, kteří budou vystavovat na 27.000 m2. K vidění bude stovka lodí a vše kolem vodních sportů.

 
První lodě již dorazily do hal C a D vídeňského výstaviště. Od čtvrtka, 22. listopadu do neděle 25. listopadu se návštěvníkům představí více než 200 místních i mezinárodních firem. Těšit se můžeme i na takové exponáty jako je Sunseeker Portofino 47 a MY 145 firmy Menorquin Yachts. Obě jachty budou v Rakousku k vidění vůbec poprvé. V noci ze 16. na 17. listopadu bude na výstaviště z Německého přístavu Deggendorf po Dunaji přepravena také superjachta Portofino 53.

Vienna Boat show slibuje zážitky každému návštěvníkovi

Hala C ukrojí z 27.000 metrů čtverečních plochu pro jachty a lodě. Takzvaný ?Svět lodí? ukáže nejen megajachty, ale i menší lodě a čluny.
Hala D bude hostit ostatní tematické celky veletrhu, zahrnující vybavení, příslušenství, charter, cestování a sport. Potápěči a surfaři si přijdou na své ve ?světě vodních sportů?. Ti, kdo se teprve zvědavě rozhlížejí si mohou vše s vystavujícími prodiskutovat, zkušení kitaři, wakeboardisti, vodní lyžaři, windsurfeři a surfeři zase zde objeví poslední noviky z oboru. Prezentovat se budou rovněž potápěčské školy, organizace a ochránci přírody, kteří návštěvníkům představí fascinující podvodní svět.

?Svět charteru? reprezentuje stále důležitější a rozšiřující se segment, který zahrnuje nejen stále širší skupinu lidí ale i další, nové destinace. Prezentovat se tu bude celá řada místních, ale i mezinárodních firem, které jsou v tomto oboru aktivní.

Ve ?světě vybavení? najdou návštěvníci vše potřebné z oblastí vybavení, oblečení pro vodní sporty, záchranné prostředky, kotvení, servisu a služeb, motorů, technického příslušenství, elektroniky, materiálů a sportovních škol.

Info-Box:
Termín: čtvrtek, 22. listopadu ? neděle, 25. listopadu 2007
Otevírací doba: čtvrtek až sobota 10,00 ? 18,00 hod.
Neděle 10,00 ? 17,00 hod.
Místo: Messezentrum WienNeu, Messeplatz 1, A-1020 Wien, Prater

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>