Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Proběhla akce Lodě na vodě 2006
 
      3. června - Letošní, už pátý ročník předváděcí akce motorových lodí proběhl v Praze na Vltavě ve dnech 25. a 26. května v jacht klubu CERE v Podolí.

 
firma Avar Yachtfirma Aqua MarineAkce se zúčastnily firmy Avar Yacht, a Aqua Marine které zde představily motorové čluny Cabin 581, Rapid, Cortina 555, Water Chopper ? Rebelius Spirit a motorovou obytnou loď Riwer Boat Návštěvníci si mohli všechny lodě u mola prohlédnout a samozřejmě vyzkoušet si jízdu po Vltavě. Počasí bylo na květen poněkud chladnější, ale to neodradilo příznivce vodního motorismu od možnosti zajezdit si na nových lodích pod Vyšehradem.

zástupci SPSPo oba dva dny byli na akci k dispozici prodejcům i veřejnosti zástupci Státní plavební správy. Velký zájem návštěvníků byl o informace týkající se plavby a změn ve vyhlášce, rozdávaly se tištěné materiály SPS, domlouvaly se termíny zkoušek a registrovaly se na místě právě prodané lodě, což bylo ze strany prodejců i nových majitelů lodí přijato s velkým nadšením. Byl zde pro návštěvníky připraven i široký výběr odborné literatury vydávané SPS včetně plavební mapy ČR.

vydavatel YachtuAkci přihlížel v neoprenu na malé lodičce i majitel vydavatelství Yacht - Daniel Guryča.



redakční člun BWM 670Naše redakce měla na vodě redakční člun BWM 670, ze kterého byly pořízeny záběry do večerního vydání vysílání ČT 24, jíž tímto děkujeme za propagaci akce, dále patří poděkování za reklamní kampaň rádiu Beat, rádiu ČR Praha dále ČTK za infoservis, deníkům Blesk, Praha 24, Šíp a dalším. Poděkování patří i restauraci v klubu CERE, která ochotně poskytovala celodenní zázemí, dobré pokrmy a nápoje po oba dva dny akce Lodě na vodě 2006.

Tak opět za rok!

Fotogalerie zde

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>