Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Lodě na vodě 2006
 
      Letošní, už pátý ročník předváděcí akce motorových a plachetních lodí proběhne druhým rokem v Praze na Vltavě ve dnech 25. a 26. května.

 
Návštěvníci zde uvidí motorové čluny Grand 470 a 650, Cabin 581, Rapid, Cortina 555, Water Chopper ? Rebelius Spirit, Solara 525, motorovou obytnou loď Riwer Boat 26 a plachetnici Pasja. Akce pořádaná naší redakcí se od samého počátku zabývá rozvojem motorové plavby na našich vodách, která je po letech absolutního zákazu stále na vzestupu.

Kde se akce koná?

Grand 650Grand 470Letošní ?Lodě na vodě? opět, již podruhé, hostí jachtklub CERE na Podolském nábřeží. Jachtklub leží tedy na pravém břehu Vltavy a je přístupný po náplavce z nábřeží proti ústí ulice Podolská.

Kdy vás přivítáme?

Riwer Boat 26Brána jachtklubu bude otevřena ve čtvrtek 25.5. od 11,00 do 19,00 a v pátek 26.5. od 11,00 do 19,00.

Co je pro vás připraveno?

RapidCabin 581Především samotné lodě, které budou zakotveny u mola jachtklubu. Lodě zde budou vystavovat firmy Avar Yacht a AquaMarine. Lodě bude možno po dohodě pod dohledem zkušených kapitánů na Vltavě přímo vyzkoušet. Samozřejmostí je přítomnost zástupců firem, kteří budou připraveni poskytnout veškeré informace a prospektové materiály k vystavovaným lodím.

Rebelius SpiritPro vážné zájemce budou při příležitosti akce připraveny výjimečné obchodní podmínky. Objednat bude možné i lodní příslušenství a doplňky, informovat se o možnostech oprav a údržby lodí. Kromě toho zde budou přítomni zástupci Státní plavební správy, u kterých bude možno získat základní informace o plavbě, průkazech způsobilosti, plavebních cestách a tech.parametrech lodí.

Otevřena pro vás bude restaurace s venkovním zastřešeným posezením, která dokáže nabídnout dostatečně široký sortiment jídel a nápojů. VSTUP ZDARMA.

PŘÍSTAV PODOLÍ
Spojení MHD: zastávka Podolská vodárna, Tram č.3,16,17,21, Bus č. 148 ze stanice metra Pankrác


mapa k dispozici zde

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>