Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
PLOVOUCÍ MOLA CONNECT-A-DOCK
 
      20. června - Blížící se slunné dny nám poskytují možnost zamyslet se, jak si zpříjemnit pobyt u vody. Nejen pro majitele lodí a všechny, kteří se pohybují kolem vody, nabízí firma P-BOAT s.r.o.

 
modulový plovoucí systém Connect-A-Dock, ze kterého lze vybudovat koupací mola, přístaviště lodí, mola pro veslaře, vodní lyžaře a skútry, mola pro rybáře a mnoho dalších staveb na vodě.

Stavebnicový systém s flexibilním uspořádáním

Jednotlivé díly jsou dodávány jako stavebnice a lze z nich sestavovat atraktivní ekologická mola nejrůznějších tvarů a délek. Mola lze jednoduše složit i rozložit, přestavit do jiného tvaru, rozšířit o další plochu. Montáž i demontáž mola je záležitostí pouze několika hodin práce. Lze např. vytvořit rovná mola, mola tvaru T, U, L atd. Sestavovat lze i další tvary.

Dobrá stabilita na vodě

Plovoucí molo má velmi dobrou stabilitu na vodě. Molo je konstruováno tak, že pluje vyváženě, pohlcuje běžné místní a krajové přetížení. Ukotvení mola umožňuje jeho pohyb při kolísání hladin.

Neomezená životnost plovoucího mola

Plovoucí mola Connect-A-Dock jsou jednoduchá, mají příjemný vzhled a dlouhou životnost. Jsou velmi pevná a tvarově stálá. Ušetří řadu starostí a nákladů na údržbu dřevěných nebo obdobně konstruovaných mol, na jejich nátěry a výměnu prken apod. Všechny díly jsou vyrobeny z velice houževnatého a odolného materiálu (polyethylen), vysoce odolného proti mechanickému a chemickému poškození.


Protiskluzová úprava

Povrch jednotlivých dílů je upraven protiskluzově a zaručuje tak celoroční použití plovoucího mola.

Ekologická nezávadnost

Umístění a instalace mola je mimořádně šetrné vůči životnímu prostředí, nepoškozuje přírodu. Molo vydrží i velice tvrdé podmínky. Náraz plavidla molo též nepoškodí.

Příslušenství mola

Molo je konstruováno tak, že k němu lze přimontovat řadu příslušenství, např. zábradlí, nástupní lávku, vyvazovací prvky, kotevní zařízení, nájezd k molu, koupací žebřík atd.

Nulová údržba

Velkou předností plovoucího systému Connect-A-Dock jsou minimální nároky na údržbu. Taktéž provoz je za normálního stavu naprosto bezobslužný.


Plovoucí mola se skládají z prvků modulového stavebnicového systému Connect-A-Dock série 1000 nebo série 2000.

Plovoucí modulový systém série 1000

je vytvářen z prvků o výšce boku 250 mm a je ideální pro použití na menších vodních plochách, v zátokách a tam, kde se nepředpokládá extrémní zatížení. Vytváří se z nich koupací plošiny, rybářská mola, mola pro veslaře apod. Předností tohoto systému je, že umožňuje přístup k vodě i lidem se sníženou pohyblivostí.

Plovoucí modulový systém série 2000

je vytvářen z prvků o výšce boku 500 mm a je určen především k výstavbě přístavišť pro motorové lodě, rybářská mola větších rozměrů, pracovní plošiny apod. U tohoto systému se předpokládá, že může být bez jakýchkoli problémů extrémně přetížen.


Dodavatelem plovoucího systému Connect-A-Dock je firma P-BOAT s.r.o.

Firma poskytuje zákazníkům maximální odbornou péči a komplexní služby. Přes poradenskou službu při navrhování mola, dodávku mola až po montáž zvolené sestavy přímo na místě. V případě zájmu je možné dohodnout prohlídku již instalovaných plovoucích mol.

Kontakt:

P ? BOAT s.r.o.
Labské Chrčice 81
281 26 Týnec nad Labem

Tel. : 466 985 657
Fax: 466 985 876
Mobil: 776 620 908

Email: pboat@tiscali.cz

www.p-boat.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>