Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Lodě na vodě ? víkendové setkání
 
      O uplynulém víkendu jsme se opět sjeli na Trhovkách, na Orlické přehradě při příležitosti setkání vodních motoristů při příležitosti akce Lodě na vodě.

 
Na Trhovky již v pátek dorazili zástupci a prodejci motorových člunů, motorů a příslušenství ? pan Kotrč - Sacs Pardubice, pan Jan a Jan Kimla - Honda Marine a pan Sýkora - Brig. Po spuštění lodí a ukotvení u mola jsme se společně sešli ve vinárně Sporthotelu, kterou jsme měli pro tuto příležitost rezervovanou.

Probíhala živá diskuse na téma využívání českých vodních ploch k rekreačnímu ježdění motorovými čluny versus slapské sdružení chatařů, které s naprosto neuvěřitelnými argumenty vytáhlo do boje proti vodnímu motorismu samozřejmě nezůstalo v debatě bez povšimnutí. Diskutovalo se o plavbě v Chorvatku a Řecku, užitečná výměna cenných zkušeností s kotvišti a potápěním a dalších tématech pokračovala až do tří do rána.
V sobotu se výrazně vylepšilo počasí, bezmračná obloha slibovala hezký a teplý den.

V sobotu a neděli na pláži u mola se sešli zákazníci a hosté, pozvaní na předváděcí akce jednotlivých firem. Během dne průběžně přicházeli další zájemci o předvedení člunů, kteří o koupi lodě před nadcházejícím létem teprve uvažují.

Odpoledne jsme vyrazili na společný oběd, který proběhl v Yacht klubu Barrandov. Po odpolední plavbě po Orlickém jezeře jsme se opět večer sešli u chlazeného piva ve Sporthotelu. Nedělní plavby skončily brzy odpoledne, po vytažení lodí byla akce ukončena. Děkujeme všem, kteří se s námi zúčastnili zajímavě stráveného víkendu a těšíme se na další setkání na Orlíku.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>