Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Charter on-line
 
      Charterová společnost Yachting4U s.r.o. již od loňského podzimu provozuje na svých webových stránkách na našem trhu ojedinělý a co do rozsahu nabídky výjimečný on-line systém rezervace a objednávání lodí po celém světě.

 
Využívá několik modulů licenčně zakoupených od německé společnosti Yachtbooker, které i do češtiny kompletně přeložila, takže má i český klient jedinečnou, denně aktualizovanou nabídku včetně veškerých detailů v mateřštině. Samotná obsluha a vyhledávání v programu jsou překvapivě velmi příjemné a přehledné.

Společnost Yachtbooker nazvala tento propracovaný produkt YachtFinder a podařilo se jí do něj zapojit během více než dvouletého vývoje již mnoho desítek společností s bázemi prakticky po celém světě. Systém monitoruje a zpracovává on line nabídku aktuálně více než 1800 lodí, z nich cca 1500 jsou on-line k objednání(!), a to na 39 revírech z 220 přístavů světa. V systému jasně převažují plachetnice (cca 90%), zbytek tvoří katamarány a motorové lodě a motorové jachty. Novinkou v systému jsou pak pronájmy lodí na kanálech. Z revírů je nejvíce zastoupeno středomoří, a z něj opět nejpočetněji u nás nejnavštěvovanější Chorvatsko. Systém je tak ?ušit? na potřeby ?Středoevropana?, který má ale zároveň nabídku prakticky ze všech exotických destinací.

Možná si ale řeknete, že takovýchto systémů je bezpočet a co že vlastně je na YachtFinderu tak zvláštního?

Propracovanost. Obrovské množství údajů, fotografií ke konkrétním lodím a to exteriéru i interiéru. Vybavení, doplňky, uspořádání. Dále veškeré údaje k rezervaci. To hlavní ovšem je schopnost systému vyhledávat podle zvolených kritérií, která lze různě kombinovat. Můžete tedy např. zadat hledání lodě Jeanneau 45.1 a zvolit si požadovaný revír, třeba středomoří. Výsledkem hledání je pak úplný výpis lodí tohoto typu v dané oblasti s přehledem volných termínů. Chcete konkrétní termín a oblast a nezáleží Vám na značce lodi? I v takovém případě budete rychle obslouženi. Asi nejlákavější ovšem je nabídka zlevněných pronájmů ? last minute. Nabídka je zde značná a slevy dosahují 50%. Vyhledejte si tedy jen zlevněné pronájmy! Vzhledem k šíři nabídky je velmi pravděpodobné, že najdete to, co jste hledali. Vybraná nabídka konkrétní lodi se všemi technickými údaji a seznamem výbavy Vám přijde spolu se smlouvou na Váš mail ve formě PDF dokumentů, které lze jednoduše vytisknout nebo dále poslat mailem ostatním členům posádky k odsouhlasení.

Systém poskytuje charterovým jachtařům opravdu široký výběr a vzhledem k jeho parametrům jej lze označit za velmi snadno ovladatelný a přehledný. Dost ale redakčnímu pochvalnému textu. Na řadě jste Vy. Vyzkoušejte a sami posuďte - www.yachting4u.cz .

Yachting4U s.r.o.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>