Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Apartmá norské plovoucí rezidence pro milionáře ve výprodeji
 
      Investoři projektu první plovoucí rezidence pro multimilionáře na světě měli patrně velké oči nebo špatný odhad. Každopádně teď nabízejí luxusní apartmá na parníku The World se značnou slevou, protože se jim nepodařilo nalákat dostatek movitých klientů.

 
Gigantický plující dům The World, nabízející kompletně zařízené byty s balkónem a bazénem, se stal obětí zejména marasmu na finančních trzích. Šetřit už nejspíš musejí i ti nejbohatší, a tak se nenašli zájemci o koupi všech 110 bytečků v cenách od 2,2 do 7,5 miliónu dolarů.

Obsazeno nebývá ani 88 apartmá určených k pronájmu. A tak se norská společnost ResidenSea rozhodla pronajímat některé z kabin na parníku elity i krátkodobě - za mírnou cenu 1680 norských korun denně (zhruba 7000 Kč). Teď už tedy bude moci snad opravdu každý alespoň nakrátko ochutnat pohodlí plujícího hotelu s jeho přistávací plochou pro vrtulníky, dvěma bazény, tenisovým kurtem, čtyřmi restauracemi a golfovým minihřištěm. S nástupem si nikdo nemusí dělat hlavu - může se ubytovat třeba v Cannes během filmového festivalu, nebo v Riu unaven karnevalovým rejem, v Karibském moři, v norských fjordech nebo i v Petrohradu. Tam všude The World od počátku roku při svých toulkách světovými oceány občas zakotví.

ČTK

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>